Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vodič auta dupol pred autobusom na brzdu, zranenie utrpeli traja cestujúci

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

TRNAVA - Polícia žiada občanov o pomoc pri zistení vinníka a hľadaní svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala v stredu 11. septembra na Spartakovskej ulici v Trnave.

Asi o 11.30 hodine tam vodič neznámeho auta išiel za autobusom mestskej hromadnej dopravy. Po prejdení križovatky ulíc V. Clementisa a Spartakovskej autobus predbehol, zaradil sa tesne pred ním a následne prudko zabrzdil.

Vodič autobusu reagoval na vzniknutú situáciu tiež prudkým brzdením, v dôsledku čoho došlo k zraneniu troch cestujúcich v autobuse. Ku kontaktu vozidiel nedošlo. Neznámy vodič na nezistenom aute pokračoval ďalej v jazde.Informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Martina Kredatusová.

"Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie týkajúce sa neznámeho auta a jeho vodiča oznámili na Okresný dopravný inšpektorát v Trnave na Starohájskej ulici č. 3 alebo na telefónne čísla 0961 10 3501 a 158. Vyzýva vodiča neznámeho auta, aby sa prihlásil, nakoľko v prípade figuruje ako svedok, respektíve ako vinník nehody," dodala hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu