Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragická nehoda na Kysuciach: Mladík na BMW vletel do cesty autobusu, 3 mŕtvi!

V zdemolovanom BMW nikto neprežil Zobraziť galériu (3)
V zdemolovanom BMW nikto neprežil (Zdroj: polícia)

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - Mimoriadne tragický koniec mala pondelňajšia havária linkového autobusu SAD s BMW-čkom pred Kysuckým Novým Mestom, ktorú neprežila celá posádka auta. Medzi obeťami je 24-ročná žena, 20-ročný mladík a 50-ročný muž. Ďalší štyria ľudia v autobuse boli zranení.

Zrážka s fatálnymi následkami sa odohrala včera krátko pred 23:00 na ceste medzi Kysuckým Novým Mestom a Žilinou. Mladík (20) na BMW-čku odobáčal k motorestu Skalka, keď nedal prednosť žilinskému autobusu SAD a ten doňho vrazil. "Po náraze bolo vozidlo tlačené autobusom smerom k pravej krajnici do trávnatého svahu až narazilo do zvislej dopravnej značky," uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Tragická nehoda na Kysuciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Z BMW-čka ostal len zdemolovaný vrak, nikto z jeho posádky haváriu neprežil. V aute zahynul 20-ročný vodič, 24-ročná spolujazdkyňa a 50-ročný spolujazdec. Vodič autobusu a ďalší štyria cestujúci sa zranili len ľahko a boli jednorazovo ošetrení.

Šofér autobusu pod vplyvom alkoholu nebol. "Prípad na mieste prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečin usmrtenia,"  dodala Balogová. Škody po tragickej nehode boli vyčíslené na 28 600 eur. Polícia nehodu naďalej prešetruje.

Tragická nehoda na Kysuciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu