Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pozor, cez víkend bude trolejbusová doprava v Bratislave obmedzená

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Od 29. júna do 30. júna bude v Bratislave vylúčená trolejbusová doprava na Limbovej ulici a v Mlynskej doline, na Patrónke a pri Vojenskej nemocnici z dôvodu rekonštrukcie trolejového vedenia, vykonávanej v rámci stavby Trolejbusová trať Patrónka - Vojenská nemocnica. Dnes to uviedla Zuzana Vachová z Dopravného podniku Bratislava (DPB).

Uzavreté budú traťové úseky: Stromová ul. - priamo, smer Limbová a Patrónka, Vlárska ul. - odbočenie doprava, smer Patrónka, Valašská ul. priamo, smer Mlynská dolina a Kramáre.

Vodiči trolejbusov a autobusov náhradnej dopravy budú premávať: linky č. 204, 212 trolejbusy sa nahradia autobusmi, premávka podľa cestovného poriadku trolejbusov. Linka č. 209 - vodiči trolejbusov na konečnej zastávke NOÚ vyčkajú na príchod autobusu linky 211 a umožnia prestup cestujúcich.

Od 5. júla bude linka č. 211 premávať iba v dňoch sobota/nedeľa/sviatok a jej aktuálna trasa je nasledovná: Linka č. 211 smer Vojenská nemocnica - vodiči za zastávkou „Pri Suchom mlyne“ na Limbovej ulici idú priamo a doprava na Lamačskú cestu, zastavia na zastávke „Patrónka“, za ňou pokračujú po Lamačskej ceste a odbočia doprava na Cestu na Červený most, pri Vojenskej nemocnici vykonajú obrat aj s cestujúcimi a zastavia na výstupišti linky č. 130 (na strane nemocnice) smer Národný onkologický ústav: na rovnakej nástupnej hrane konečnej zastávky „Vojenská nemocnica“ sa presunú do čela zastávky na nástupište, odbočia doľava na Lamačskú cestu, zastavia na zastávke „Patrónka“, za ňou odbočia doľava na Limbovú ulicu a od zastávky „Pri Suchom mlyne“ pokračujú po štandardnej trase hradenej linky trolejbusov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu