Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Pozor na výluku električiek v Bratislave: V stredu očakávajte zmeny!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – V centre Bratislavy na Jesenského a Mostovej ulici bude v stredu (12.6.) medzi 17.00 h a 22.00 h výluka električiek. Informoval o tom hovorca Starého Mesta Tomáš Halán.

Dôvodom výluky je summit prezidentov 20 krajín strednej, východnej a juhovýchodnej Európy. "Od 17.30 h do približne 18.15 h sa budú jednotlivé delegácie presúvať z Nábrežia arm. gen. Ludvika Svobodu, od hotela Kempinski, do Reduty na Mostovej ulici," uviedol Halán. Vodičov áut môže podľa jeho slov odkláňať polícia z Vajanského nábrežia na Kúpeľnú ulicu.

Počas summitu môže dôjsť aj k obmedzeniu pohybu chodcov pri bratislavskej Redute. "Počas konania stretnutia najvyšších predstaviteľov v Redute budú od 17.00 h do 22.00 h autá jednotlivých delegácií parkovať na Mostovej ulici, Námestí Eugena Suchoňa a na Hviezdoslavovom námestí," dodal Halán.

Summit sa uskutoční 12. a 13. júna, v stredu (12.6.) ho otvorí koncert Slovenskej filharmónie v bratislavskej Redute. Na ďalší deň bude program summitu pokračovať pracovnými raňajkami prezidentov členských krajín EÚ a Chorvátska. Vyvrcholením bude stretnutie hláv štátov na Bratislavskom hrade, kde majú naplánované plenárne rokovania a bilaterálne schôdzky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu