Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragický koniec bývalého hokejistu Ludvika: Zmrzol sám vo vlastnom dome

Bývalý športovec zomrel za dverami tohto domu
Bývalý športovec zomrel za dverami tohto domu (Zdroj: Piešťanský denník)

PIEŠŤANY – Úraz ho pripútal na lôžko. Veľmi smutne skončila kariéra aj život bývalého piešťanského hokejistu Ľudovíta H., ktorého nehybné telo našli v utorok v dome na Mojmírovej ulici. Muž pred päťdesiatkou bol po úraze na invalidnom dôchodku a peňazí nazvyš nemal. Nakoniec zrejme doplatil na krutú zimu, počas ktorej v nevykúrenom dome zamrzol. Informoval o tom Piešťanský denník.

Ludvikovo nehybné telo našli v utorok popoludní. Lekár už mohol len konštatovať smrť a cudzie zavinenie vylúčil. Bývalý aktívny športovec vo vlastnom dome zrejme zamrzol. "Pravdepodobnou príčinou smrti bolo podchladenie, pretože v dome sa nekúrilo,“ povedal pre Piešťanský denník trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Ludvik v minulosti reprezentoval mesto v drese piešťanského hokejistu. Odvtedy, čo utrpel úraz na bicykli, však bol odkázaný na invalidný dôchodok. Ostal nezamestnaný a bez príjmu. Nemohol poriadne chodiť a pohyboval sa len za pomoci bicykla, o ktorý sa opieral. „Bol to môj známy, ale už dlhší čas som ho nevidel, bol chorý,“ povedal jeden z miestnych.

Bývalý hokejista tak zrejme doplatil na úraz a nedostatok financií, kvôli ktorému si nemohol dovoliť ani zakúriť.  V dome nehybne ležal už zrejme dlhší čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu