Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

"Znamenitý" policajt (33): Vykradol autopožičovňu a urobil školácku chybu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Príslušník polície vykradol so svojimi kumpánmi v Bratislave autopožičovňu a okrem drahej motorky si odniesli viac ako 100 nových zimných pneumatík. Informovala dnes vo večerných správach televízia Markíza.

Maskovaní muži, vrátane policajta, sa vkradli do areálu autopožičovne na Vajnorskej ulici a "brali všetko, čo im vošlo" do dodávky - 104 kusov pneumatík, vysokotlakový čistič a spomínanú motorku. Autopožičovni spôsobili škodu za 16.000 eur. Medzi zlodejmi je podľa inšpekcie ministerstva vnútra aj 33-ročný bratislavský policajt a prišli mu na to len pár minút po krádeži.

S ukradnutým tovarom sa policajt ďaleko nedostal, o pár metrov ďalej ho zastavili jeho kolegovia, ktorých upozornil na seba tým, že na dodávke nemal zapnuté svetlá. Hliadke ukázal aj služobný preukaz, no policajti sa nedali odradiť a auto svojho kolegu dali prelustrovať v databáze. Tam zistili, že sú na ňom kradnuté evidenčné čísla. Podozrivé im bolo aj to, že policajt viezol obrovské množstvo nových pneumatík.

Inšpekcia obvinila príslušníka polície z prečinu krádeže. Majiteľka autopožičovne neskrývala radosť, keď jej policajti oznámili, že zlodeja zatkli aj s kradnutými pneumatikami, to že ju podľa inšpekcie vykradol policajt ju ale poriadne nahnevalo. Policajta už postavili mimo služby, teraz ho čaká súd nehovoriac o tom, že po právoplatnom obvinení si už uniformu na seba nikdy neoblečie. Uviedla dnes večer televízia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu