Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Zdrvená matka prišla o dvoch synov: Pád z motorky rovno pod kolesá autobusu!

Bratia dostali na mokrej ceste šmyk Zobraziť galériu (2)
Bratia dostali na mokrej ceste šmyk (Zdroj: polícia)

SENEC – Žalostný plač a ston sa v nedeľu rozliehal cestou medzi obcami Blatné a Kaplná, kde pod kolesami autobusu naposledy vydýchli bratia Ondrej (†25) a Ján (†26). Zdrvená matka, ktorá v okamihu prišla o dvoch synov, len s ťažkosťami zvládala pohľad na nehybné telá milovaných detí.

Na rýchlu a bláznivú jazdu na motorke v nedeľu doplatili dvaja bratia, ktorí zahynuli po zrážke s diaľkovým autobusom medzi obcami Blatné a Kaplná. Na miesto tragickej nehody pribehla aj ich zdrvená matka, ktorej sa pri pohľade na nehybné telá synov zrútil celý svet. Pri otázkach polície nedokázala zastaviť slzy a len ťažko hľadala slová.

Vodič autobusu tragédii, ktorá sa odohrala v sekunde, nedokázal zabrániť. Havária sa stala v nedeľu asi o 15:30, kedy starší Ján viezol brata Ondreja na motorke smerom do obce Blatné. Mladík však počas rýchlej jazdy dostal na mokrej ceste šmyk a obaja z motorky spadli rovno pod kolesá protiidúceho autobusu.

„Pri dopravnej nehode utrpeli vodič motocyklu a jeho o rok mladší spolujazdec zranenia nezlučiteľné so životom. Vodič autobusu a cestujúci zranenia neutrpeli,“ informoval o tragickej nehode bratislavský policajný hovorca František Peczár. Alkohol u vodiča autobusu zistený nebol. Či pred osudnou jazdou pil Ján, určí až pitva. Polícia tragický prípad naďalej prešetruje.

 

Zdrvená matka prišla o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu