Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Expedícia ako v africkom safari: V košickej zoo ju zažijete na zebrom "tereňáku"!

Zážitková jazda Off road je naozaj vzrušujúca Zobraziť galériu (8)
Zážitková jazda Off road je naozaj vzrušujúca (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Ako na Safari! V košickej zoo sa oddnes môžete cítiť ako na prírodopisnej expedícii. Pre návštevníkov spustili zážitkové Off road jazdy na dvoch štýlovo oblepených Land Roveroch.

Nasadnete na korbu „zebrieho tereňáku“ a užívate si vyše hodinovú jazdu po areáli s prestávkami pri atraktívnych zvieratách. Sprievodca vám počas jazdy povie veľa zaujímavého nielen o zvieratách, ale i o samotnej zoo. A koľko tento unikátny zážitok stojí?

"Budeme robiť jazdy minimálne pre štyroch ľudí. Piaty a ďalší členovia posádky budú mať výrazné zľavy. Cena prehliadky bude 120 eur, ale zatiaľ máme uvádzacie ceny o 30 percent nižšie. V cene je prehliadka s odborným výkladom, taška s upomienkovými predmetmi a občerstvenie," povedal nám riaditeľ Erich Kočner. Obe Land Rovery získala košická zoo od Mestských lesov a upravila ich do štýlu Safari.

Košická zoo má vyše 300 hektárov a prejsť ich pešo je náročné. Práve spanilá jazda džípom dostane návštevníka i tam, kde by inak asi nedošiel. Do rôznych dolín, na včeliu náučnú trasu alebo na konskú lúku, kde sa voľne pasú známe huculské kone, ktoré boli prvými zvieratami pri vzniku košickej zoo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu