Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Naháňa nás medvedica, pomôžte: Kričali opilci, našli ich v krčme!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/ZVOLEN – Výjazd na nezaplatenie! Slušnú sumu si budú zrejme musieť pripraviť dvaja muži zo Zolnej, ktorí včera postavili na nohy celú obec. Polícii totiž nahlásili, že ich naháňa medvedica, zatiaľ čo si v pokoji sedeli v krčme.

Pátraciu akciu pri Zvolene vyvolal telefonát, v ktorom dvaja muži zúfalo volali o pomoc. „Sme s bratom v lese a naháňa nás medvedica, pomôžte nám,“ prosili na linke 158. Do pátrania sa okamžite zapojili záchranári z dvoch okresov, ktorí vystrašených bratov nakoniec našli, avšak nie v lese.

Obyvatelia obce mali strach a očakávali to najhoršie, túlavé medvede už totiž v blízkosti obce zahliadli niekoľkokrát. „Je tu teraz matka s vlaňajšími mladými a je veľmi nebezpečná,“ potvrdil vážnosť situácie poľovník. Po bratoch pátralo niekoľko policajtov aj hasičov, záchranné autá doslova obsadili ulicu, na ktorej nezvestní muži bývajú.

Opilci, ktorí volali o pomoc však o celú akciu prišli. Zatiaľ čo ich hľadali, oni pokojne vysedávali v krčme. Podľa informácií TV JOJ sa mali bratia hneď ako zazreli medvedicu rozdeliť. Keď sa po úteku stretli na okraji obce, boli takí šťastní, že to išli osláviť do krčmy.

Miestna krčmárka tvrdí, že nie je isté či akciu vyvolali poslednýkrát, keď si vraj vypijú, vidia medveďa stále. Zábavka však bratov môže vyjsť poriadne draho. Okolnosti výjazdu preverujú, ak však zistia, že išlo o falošný poplach, muži si ho budú musieť zaplatiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu