Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Unavený Slota sa ukázal verejnosti: Neplačeme v kúte, prehral slovenský národ!

Ján Slota
Ján Slota (Zdroj: TA3)

BRATISLAVA - Kontroverzný Ján Slota, ktorého strana sa vo víkendových parlamentných voľbách nedostala do národnej rady, sa po niekoľkých dňoch ukázal na verejnosti. Ako vyhlásil, neprehrala SNS, ale "predovšetkým slovenský národ."

Zjavne unavený Slota vyhlásil, že prehra ho nerozhodila. "Nemyslite si, že tu niekto v kúte plače, ale k tomu mám ja strašne ďaleko," vyhlásil. Čo bude robiť teraz, zatiaľ nevie. "Okrem toho, že som poslancom parlamentu, som aj poslancom VÚC a môžem mať strašne veľa zamestnaní. Ešte som ale neuvažoval nad tým, ktoré si vyberiem," uviedol.

Nechce vraj vyvolávať "čiernych duchov" ani šíriť paniku, ale predpovedá, že všetko pôjde v krátkej dobe k horšiemu. SNS podľa neho malo riešenia a volebné fiasko nie je prehra národniarov, ale slovenského národa, ktorý čoskoro pochopí, aku chybu spravil. "Uvidíte v krátkej dobe, kam pôjde Slovensko," vyhlásil pochmúrne Slota.

Slota neprišiel ani do centály SNS počas volebnej noci ani na avizovanú tlačovku k výsledkom, ktorá sa mala uskutočniť v nedeľu popoludní. Jeho strana získala 4,72 percenta hlasov, čo jej na vstup do parlamentu nestačí. Po dlhých rokoch sa teda vo veľkej politike končí, aj keď ako vyhlasujú jej predstavitelia, sú pripravení byť "tvrdou opozíciou."

Zostrih Slotovho vystúpenia: 

Tlačovka - Slota

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu