Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Na priechode zrazil Jaguárom starenku (81)

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Na Púchovskej ulici v Bratislave sa dnes približne o 18.00 h stala dopravná nehoda, pri ktorej zahynula dôchodkyňa. Dnes o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Účastníkmi incidentu bol 50-ročný vodič osobného motorového vozidla Jaguar, ktorý jazdil v pravom jazdnom pruhu smerom do centra, a 81-ročná dôchodkyňa. K zrážke došlo na vyznačenom priechode pre chodcov. Žena utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. "Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania," uviedla Hrášková.

Polícia vyzýva vodičov, aby pred priechodom pre chodcov zvýšili opatrnosť a znížili rýchlosť. "Najmä vo večerných hodinách pri zníženej viditeľnosti je nevyhnutné byť opatrný," zdôraznila hovorkyňa.

Chodcov polícia upozorňuje, aby vo večerných a ranných hodinách pri zníženej viditeľnosti používali reflexné prvky. "Prispejete tak nielen k svojej bezpečnosti, ale aj k bezpečnosti ostatných účastníkov cestnej premávky," odkázala im Hrášková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu