Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Záhadnú samovraždu uväzneného sýkorovca prešetria

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Nevie sa, akým spôsobom odišiel zo sveta Róbert (†35), ktorý údajne patril do gangu sýkorovcov a od minulého roka bol vo väzbe v ilavskej väznici. Jeho samovraždu však prešetria aj policajti, aj komisia Zboru väzenskej a justičnej stráže.

Dozorcovia objavili Róbertovo bezvládne telo vo štvrtok približne o šiestej poobede, uviedla polícia, ktorá však ďalšie detaily neprezradila.

Muž spolu so svojimi desiatimi kumpánmi čelil obvinieniam zo zosnovania organizovanej skupiny, vydieračského únosu, hrubého nátlaku, podvodu, ublíženia na zdraví, nedovoleného ozbrojovania aj z poškodzovania cudzej veci. Vo štvrtok sa mal postaviť pred sudcov pezinského špecializovaného trestného súdu.

"Bezodkladne po mimoriadnej udalosti začalo prípad prešetrovať oddelenie príslušného Policajného zboru. Zároveň generálny riaditeľ Zboru väzenskej a justičnej stráže ešte v ten večer vyslal do ilavského ústavu komisiu zriadenú za účelom dôkladného prešetrenia celej udalosti," uviedol hovorca rezortu spravodlivosti Peter Bubla. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu