Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tvrdá rana pre Vittekovú: Robo má milenku? Prichytený s českou moderátorkou!

Denník Aha! nachytal ženatého Róberta Vitteka v dome Michaely Ochotskej. Zobraziť galériu (4)
Denník Aha! nachytal ženatého Róberta Vitteka v dome Michaely Ochotskej.

PRAHA – Tajné zálety! Patrícia Vitteková (30) musela dnes zažiť riadny šok! Titulnú stránku denníku Aha! totiž „zdobí“ jej manžel Róbert Vittek (28) v spoločnosti inej ženy. Ide o českú moderátorku Michaelu Ochotskú (25). Podľa zistení denníka má futbalista dokonca už aj kľúče od jej domu!

Bude rozvod?! Zdá sa, že v manželstve Vittekovcov to nie je také ružové, ako sa prezentovalo na verejnosti. Denník Aha! totiž tvrdí, že Róbert je milencom českej moderátorky Michaely Ochotskej. Hviezda televíznych novín Novy bola už dlhšie v hľadáčiku českých novinárov, pretože sa zdalo, že tají nového partnera.

Denníku Aha! sa nakoniec podarilo v jej dome nafotiť práve slovenského futbalistu. Ten bol dokonca prichytený v jej domácnosti úplne sám, čo svedčí o tom, že má zrejme od jej kráľovstva vlastný kľúč. Až neskôr do hniezdočka prišla Michaela a párik spoločne vyrazil Róbertovým luxusným autom do ulíc Prahy. „Ochotská prišla z práce, zaparkovala svoje biele audi do garáže a presadla si do auta muža, ktorý na ňu čakal dnu. Potom spoločne odišli,“ prezradili denníku pozorní susedia.

Vittek podľa českých novinárov celkom zapadá do portfólia Michaeliných milencov. Blondínka si vraj naozaj potrpí na luxus. Naproti tomu futbalistova manželka Patrícia si cení rodinu nadovšetko. Počas účinkovania v Let’s Dance dávala všetkým na obdiv fungujúcu rodinu a lásku k manželovi. Dokonca mu aj verejne sľubovala sex za úspechy na futbalových majstrovstvách.

Topky.sk ju preto oslovili s otázkou, či verí v manželovu neveru alebo má pre inkriminujúce fotografie nejaké nevinné vysvetlenie. Patrícia však nereagovala na naše telefonáty, ani následnú esemes správu s položenými otázkami. Žeby sa idylka naozaj rúcala?! Ktovie, možno čoskoro budeme svedkami rozvodu...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu