Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúce: Nora hostí „narkomanku“ Bartošovú... a pritom na ňu nedávno kydala!

Iveta Bartošová a Nora Mojsejová Zobraziť galériu (11)
Iveta Bartošová a Nora Mojsejová

BRATISLAVA/PEREŠ – Prednedávnom jej nevedela prísť na meno, teraz ju hostí u seba doma! Nora Mojsejová (51) včera privítala vo svojej vile na Pereši kontroverznú Ivetu Bartošovú (44). Dôvodom je nakrúcanie medzinárodného projektu Jojky a českej televízie Prima. Paradoxné na celej situácii je, že ešte nedávno hovorila Košičanka o speváčke ako o alkoholičke a narkomanke.

Topky.sk včera ako prvé informovali o tom, že slovenská televízia Joj a česká Prima pripravujú na koniec augusta spoločný medzinárodný projekt. Vystupovať v ňom bude Nora Mojsejová spolu s ďalšími kontroverznými osobnosťami šoubiznisu. „Bude to program o varení, kde sa objaví päť známych tvárí. Jedna vždy navarí u seba doma a pohostí tých ostatných,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Televízia Joj prípravu projektu s takouto tematikou nepopiera, no zatiaľ je všetko utajované. „Môžem potvrdiť, že pripravujeme najlepšiu kuchársku šou. Diváci Jojky sa môžu tešiť na skutočne zaujímavú a celkom určite nečakanú kombináciu celebrít,“ povedal nám hovorca televízie Joj Jozef Gogola. Program by sa mal volať Kapor na torte.

V utorok sa už nakrúcalo u Nory na Pereši. Okrem košickej podnikateľky budú v relácii vystupovať pornoherečka Dolly Buster, modelka Agáta Hanychová, Vlastilmil Hájek - priateľ Zuzany Belohorcovej a Iveta Bartošová. A práve posledná spomínaná leží Nore Mojsejovej v žalúdku. Tá sa v minulosti na adresu českej speváčky vyjadrila, že je alkoholička a narkomanka. Boli sme preto zvedaví, či jej neprekáža, že ju teraz bude hostiť u seba doma.

„Ja som to myslela tak, aby ma s ňou médiá neporovnávali. Ja nie som alkoholička, ani narkomanka. No nevedela som, že príde. Neviem, akí budú hostia. Ani ma to nezaujíma. Ja si svoje odvarím, prestriem a hotovo,“ povedala Mojsejová, ktorá sa k celej záležitosti stavia profesionálne. „Mám úlohu, ktorú si musím splniť. Aj keby prišiel Mojsej na večeru, tak mi to nevadí,“ snažila sa odľahčiť situáciu Nora. Tá je momentálne v rozvodovom konaní. Dôvodom je sexaféra jej muža s ľahkými ženami, ktorá sa odohrala pred niekoľkými dňami v tatranskom apartmáne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu