Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dara Rolins mala autonehodu: Usmrtila motocyklistu!

Dara Rolins Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins

BRATISLAVA/PRAHA - Tragická nehoda! Podľa informácií českej televízie Prima mala v sobotu speváčka Dara Rolins (37) nehodu, pri ktorej zahynul šesťdesiatriročný muž.

Speváčka Dara Rolins údajne vrazila so svojím automobilom do motocyklistu v Prahe 6. Ako sa vyjadrila manželka zosnulého muža, auto vraj šoférovala pop diva. Plavovláska má v súčasnosti vypnutý mobil. Jej manažérka nereaguje na telefonáty ani esemesky. Českému portálu idnes.cz povedala iba toľko, že nemá o nešťastí žiadne informácie.

Motocyklista sa vracal z rybačky ku svojej rodine na motorke, ktorá vraj nejde rýchlejšie než 40 km/h. Nehoda sa stala po tom, čo sa chcel vyhnúť praskline na vozovke a prešiel do protismeru.„V zákrute do neho nabúrala Dara Rolins. Napálila to do neho tak, že zostal ležať na zemi. Na operačnom stole vykrvácal. Vieme, že to bola ona. Povedali nám to vyšetrovatelia. Ona sama nehodu nahlásila,“ vyjadrila sa pre televíziu Prima manželka zosnulého.

Polícia potvrdila, že sa nehoda stala a že ju zapríčinila 37-ročná žena, no meno vinníka zatiaľ nekomentujú. „Šesťdesiattriročný vodič motocyklu utrpel zranenie, po ktorom bol prevezený do nemocnice. Následkom nehody po niekoľkých hodinách poľahol,“ povedal policajný hovorca Tomáš Hulan.

Viac článkov o tragickej nehode:

Čierny zoznam celebrít: Tragédiu a nešťastie za volantom zažili okrem Rolins aj títo!

Dara Rolins po tragédii: Tajný list pre zdrvenú vdovu!

Dara Rolins: Po nehode sa zrútila, no je v poriadku!

O aktivitách Dary Rolins pre Avon čítajte TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu