Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Katy Perry obnažila bujné vnady: Tentoraz aj s bradavkami!

Katy Perry tak, ako ste ju vidieť nemali Zobraziť galériu (20)
Katy Perry tak, ako ste ju vidieť nemali

LOS ANGELES – Opäť hore bez, no nie dobrovoľne! Zdá sa, že z americkej speváčky Katy Perry nie je taká necudnica, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Internetom totiž koluje fotografia, na ktorej je zachytená v poriadne pikantnej póze – vyzerá ako sexbomba z pornofilmu!

Od pol pása nahá a bez cenzúry! V takejto podobe sa popová hviezda momentálne objavuje na viacerých webstránkach so šteklivým obsahom. Údajne ide o jednu z jej privátnych fotografií, ktorá unikla z erotickej zbierky. Vyhovárať sa na prepracovanú fotomontáž je v tomto prípade asi zbytočné – speváčkine objemné prednosti sú naozaj dôveryhodné. Veď sa nimi v hlbokých výstrihoch pýši neustále!

Zaujímavosťou je, že Katy plnosť svojich pŕs ukázala len nedávno. Navlečená len v sťahujúcich nohavičkách sa totiž pretŕča na obálke najnovšieho čísla pánskeho magazínu Esquire. K úplnému obnaženiu hrudníka sa však neznížila – bradavky si cudne prekrýva rukami. No na snímke z vlastnej tvorby už taká hanblivka veru nie je!

Za pozornosť stojí tiež fakt, že Katy je na odvážnom zábere vkusne nalíčená. Podľa jej nedávnych slov je starostlivosť o dokonalý zovňajšok niečím, čo majú so snúbencom Russellom Brandom spoločné. Britskému komikovi totiž príprava pred odchodom z domu trvá celú večnosť: „Nikdy by mi nenapadlo, že budem chodiť s niekým, kto úprave vlasov a mejkapu venuje toľko času ako ja. Mne to vždy poriadne trvá.“  Žeby si svoju upravenú a takmer nahú snúbenicu zvečnil práve Russell ako inšpiráciu?

AKTUALIZÁCIA: Po niekoľkých dňoch bolo potvrdené, že v tomto prípade išlo len o kvalitnu fotomontáž. Katy si svoje bradavky naďalej starostlivo stráži.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu