Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce VIDEO: Polonahá Lady Gaga s hnijúcou mŕtvolou... V posteli!

Lady Gaga vo videoklipe Bad Romance Zobraziť galériu (14)
Lady Gaga vo videoklipe Bad Romance

LOS ANGELES - Odvážny, sexi a zároveň balansujúci na hrane nechutnosti! Taký je nový videoklip americkej speváčky, ktorá fanúšikov tentoraz prekvapí morbídnymi chúťkami. Sporo odetá Lady Gaga (23) vliezla do postele s mŕtvolou v rozklade!

Výstredná blondínka sa pred kamerami opäť poriadne odviazala. Dráždivá spodná bielizeň, futuristické outfity, netradičné kulisy, choreografia vo vani - to všetko čaká na priaznivcov popovej hudby v zbrusu novom klipe k singlu Bad Romance. Vizuálne pôsobivý kúsok má na svedomí režisér Francis Lawrence, ktorý si šokujúcu scénu s kostrou nechal ako vyvrcholenie na samotný koniec videa. Speváčke okrem zahnívajúceho partnera, priehľadných nohavičiek a cigarety v ústach však nechýbala ani špeciálna konštrukcia šľahajúca iskry a plamene!

Lady Gaga sa netají tým, že s výsledným videoklipom je mimoriadne spokojná. Podľa jej slov sa jej ním podarilo vyjadriť nielen silného ženského ducha (prostredníctvom slnečných okuliarov!), ale takisto jej najčudnejšie a najpsychotickejšie myšlienky. Pre tých, ktorým dianie v päťminútovom videu nie je úplne jasné, hudobná hviezda vylíčila črtajúci sa príbeh. Unesená supermodelkami si zmýva svoje hriechy, zatiaľ čo ony jej lejú vodku dole hrdlom, aby ju opitú a zdrogovanú mohli neskôr predať ruskej mafii. Či je scéna s mŕtvolou zlým koncom alebo vykúpením, zostáva nateraz záhadou.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu