Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsej ide do Eurovízie: Braňo, toto nemyslíš vážne!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (5)
Braňo Mojsej

BRATISLAVA/KOŠICE – Odhodlanie mu nechýba! Ak ste si mysleli, že vás Braňo Mojsej (41) nemôže ničím prekvapiť, mýlili ste sa. Môže. Topky.sk totiž odhalili, že sa Košičan prihlásil do estévečkarskej Eurovízie.

„A predsa budem úspešný,“ povedal si zrejme Braňo Mojsej. A tak si podal prihlášku do Eurovision Song Contest 2010. Túto informáciu topkám potvrdili aj vo verejnoprávnej televízii. „Braňo sa u nás informoval, dokedy treba poslať skladbu. Podľa našich posledných informácií tak urobil v piatok, čím splnil termín pre prihlásenie, ktorý bol stanovený do konca októbra,“ povedal nám PR manažér Jednotky Martin Kontúr.

Účasť najznámejšieho obyvateľa košického Pereša je zaujímavá aj preto, že sa rozhodol poslať prihlášku v čase, kedy jeho manželka Nora čelí obvineniam z daňových podvodov. Hrozí jej niekoľkoročné väzenie.

Ani to však nebráni Braňovi v tom, aby sa pokúsil preraziť medzi konkurenciou prihlásených slovenských interpretov. Ktovie, či sa dostane až do veľkého medzinárodného finále, ktoré sa uskutoční budúci rok v nórskom Osle. Na obrazovkách STV sa začne Eurovízia vysielať od januára 2010.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu