Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mojsejovci útočia: Prvé tvrdé obvinenia!

Nora a Braňo Mojsejovci Zobraziť galériu (8)
Nora a Braňo Mojsejovci

BRATISLAVA/KOŠICE – Rozhodol sa prehovoriť! Do týchto chvíľ držal Braňo Mojsej (41) v súvislosti s obvinením svojej manželky Nory (51) z finančného podvodu jazyk za zubami. Najnovšie sa však rozhodol všetko zmeniť.

„Celá vec je v štádiu vyšetrovania. Nechceme o tom príliš hovoriť,“ ešte donedávna zneli z úst najznámejšieho párika východu takéto slová. K téme júnovej policajnej razie u Mojsejovcov doma sa manželia nevyjadrovali. Noru vtedy zadržali muži zákona, predvolali ju na výsluch a skonfiškovali všetky finančné prostriedky, ktoré mali manželia vo svojej vile na Pereši.

Dôvodom zásahu je podozrenie Nory Mojsejovej z faktoringového podvodu. Vtedy o tejto razii Mojsejovci tvrdili, že išlo o nedorozumenie. Najnovšie však Braňo Mojsej zaútočil prostredníctvom svojej webovej stránky na konkrétneho človeka, ktorý podľa jeho slov za toto všetko môže.

„My sme si mysleli, že to bola náhoda. No nešlo o nedorozumenie. Bolo to tvrdé udanie. Ten človek v ňom napísal svoj sci-fi príbeh, ktorý mu zrejme došiel z neba,“ rozhorčuje sa Mojsej vo videorozhovore a pokračuje: „Napísal ho tak, aby zakryl svoje finančné machinácie v bielom golieri. Ten človek sa tvári ako keby bol svätuškár, že v živote nič zlé neurobil. On sám a skupina okolo neho chráni iba svoje nekalé finančné machinácie. A to tak, že určitým spôsobom do toho zaťahuje iných ľudí. Najlepšie Noru.“

Na základe týchto vyjadrení sme oslovili Braňa Mojseja. Chceli sme vedieť, koho mal konkrétne na mysli. „Vieme to presne, ale hovoriť o tom počas vyšetrovania je nemožné. Nemá to zmysel. Podstatné je to, že vieme presne, čo sa deje,“ vyjadril sa spevák diplomaticky. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa bude celá kauza spojená s Noriným podozrením z finančného podvodu vyvíjať. Možno sa čoskoro Braňo osmelí a povie, kto podľa neho za tým všetkým stojí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu