Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mojsejov prekvapivý návrat na obrazovky: Po 19 mesiacoch!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (5)
Braňo Mojsej

BRATISLAVA – Opäť v žiare reflektorov! Najznámejší obyvateľ košického Pereša Braňo Mojsej (41) sa po dlhej odmlke vracia na televíznu obrazovku. Najnovšie ho uvidíme v jojkárskej relácii.

Už v októbri sa Braňo Mojsej opäť posadí pred televízne kamery. A bude opäť vo svojom živle. Nanešťastie pre neho to však vyzerá tak, že nepôjde o dlhodobú spoluprácu. Na obrazovkách televízie Joj sa objaví ako prvý hosť v októbrovej relácii Webmaster, ktorú moderuje Matej Sajfa Cifra.

„Braňo Mojsej patrí k tým hosťom, ktorí sú divácky veľmi atraktívni,“ vysvetlila topkám hovorkyňa tv Joj Tatiana Tóthová dôvod, kvôli ktorému pozvali Košičana do relácie. Ako nám ďalej povedala, prípadná spolupráca do budúcnosti nie je nereálna. „Principiálne to nevylučujeme,“ nezatracujú na Kolibe myšlienku Mojsejovho televízneho „znovuzrodenia“. Naposledy sme ho mohli vidieť spolu s manželkou Norou v jojkárskej relácii Čo na to Mojsejovci? Tá však skončila vo februári 2008.

Treba však podotknúť, že aspoň čiastočne sa kontroverzní manželia dostali do povedomia divákov aj nedávno. Kúsok televízneho priestoru si uchmatli „vďaka“ kauze Norinho obvinenia z finančného podvodu. Nechajme sa prekvapiť, či náhodou nie je Braňove vystúpenie v relácii Webmaster akýmsi odrazovým mostíkom ďalšej spolupráce s televíziou Joj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu