Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mojsej vyzýva Pročka: Navaľ dva milióny!

Braňo Mojsej a Jožo Pročko. Zobraziť galériu (6)
Braňo Mojsej a Jožo Pročko.

BRATISLAVA – Nepredýchal to! Zdá sa, že Braňo Mojsej (41) má doteraz ťažké srdce na Joža Pročka (44). Je to kvôli „nachytávke“, v ktorej mu zabávač sľúbil dva milióny. A Mojsej sa aj po vyše dvoch rokoch pýta: Kde sú peniaze?!

Opäť dostal priestor! Braňo Mojsej sa stal prvým hosťom v jesennom vysielaní relácie Webmaster. A nebral si servítky pred ústa. Prezradil, že Juraj Mokrý je riťolezec a že Tomáša Maštalíra volá Hovnomelír.

Vrátil sa ale aj k „nachytávke“, v ktorej nedobrovoľne účinkoval aj s manželkou Norou. „Najviac so mnou asi zamávala kauza s Jožom Pročkom,“ prezradil Braňo. Celá akcia sa mu nezdala v poriadku a záplatu na srdce by mu zrejme urobil len poriadny balík peňazí.

„On tam so mnou vtedy mával, že mi dá dva milióny, keď so mnou JOJ podpíše zmluvu. Dodnes na ne čakám, lebo Joj so mnou zmluvu podpísala a jeho vyd.bali von. Keď už to povedal, mal mi tie dva milióny dať,“ myslí si Braňo.

Peniaze by sa mu určite zišli, keďže nedávno mu polícia zhabala doma šesť miliónov, keď bola jeho manželka Nora Mojsejová obvinená z podvodu. „Našli u nás šesť miliónov, ale udanie bolo, že máme doma sto miliónov. Veď my vôbec nie sme bohatí, my sme takí strední podnikatelia,“ tvrdí Braňo. Viac jeho názorov si môžete vypočuť už dnes večer na Jojke.

 

Sledujte TopkyTV: Braňo Mojsej chce dva milióny od Joža Pročka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu