Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Heidi Klum po troch deťoch a so štvrtým na ceste: Ukázala prsia aj zadok!

Heidi Klum Zobraziť galériu (15)
Heidi Klum

LONDÝN - Tehotenstvo s ňou robí hotové zázraky! Hoci supermodelka Heidi Klum (36) má za sebou už tri pôrody, po každom z nich sa do pôvodnej formy dokázala vrátiť prekvapivou rýchlosťou. Teraz je v druhom stave opäť a bez ostychu obnažila zväčšené prsia aj okrúhle "polky"!


Nádherná v každom okamihu života. Aj tak by sa dala vystihnúť podoba nemeckej modelky, ktorá šokovala odvážnymi fotografiami v magazíne Page Six. Samozrejme, príjemne. Heidi sa pred objektívom pohrala s priliehavými šatami, ktoré majú z oboch strán niečo, čomu sa hovorí poriadne hlboký výstrih. Ten na chrbte jej odhalil až intímnu čiarku na zadku a spredu sa k slovu dostali jej prirodzené okrúhle vnady.

Hoci krásna Nemka v čase pikantného fotenia nosila svoje štvrté dieťa pod srdcom len tri mesiace, jej telo pripomína formu dievčaťa, ktoré nikdy nebolo tehotné. K takémuto pozoruhodnému výsledku sa síce dopracovala aj vďaka istej pomoci grafického programu, no uznajme, že jej zadoček v nadvihnutých šatách s hadím vzorom je jednoducho na zahryznutie.

Heidi Klum po troch
Zobraziť galériu (15)

Heidi má momentálne také veľké bruško, až vyzerá, že by mohla rodiť každou minútou. Aj keď si materstvo nevie vynachváliť, priznáva, že toto dieťa (podľa všetkého dievčatko) už bude naozaj posledné. Meno s manželom Sealom ešte nevybrala - obaja to totiž považujú za veľmi zodpovednú úlohu: "Pretože vieme, že to bude naše posledné bábätko, je to oveľa ťažšie. Dúfame, že sa nám žiarovka rozsvieti, keď našu dcérku uvidíme."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu