Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Labuda a Jurčová ohovárali našu krajinu: Slováci sú zhnusení!

Danica Jurčová a Marián Labuda Zobraziť galériu (4)
Danica Jurčová a Marián Labuda

BRATISLAVA – Poriadne to prepískli! Herci Marián Labuda (64) a Danica Jurčová (33) sa v utorkovej repríze šou Karla Šípa nepekne vyjadrovali o našej krajine a ľuďoch, ktorí tu žijú. Reakcie na ich výroky na seba nenechali dlho čakať.

Ako sme už včera informovali, Marián Labuda a Danica Jurčová sa vyjadrovali v Čechách o našej krajine, akoby ani nepochádzali zo Slovenska (Čo povedali? Čítajte TU!). Všetko sa to zomlelo v relácii s názvom Všechnopárty, kde si neodpustili niekoľko ironických poznámok. A to sa vám rozhodne nepáčilo!

 

 

Aký bol váš názor na tieto nemiestne žartíky?

 

„Veľmi ma zarazilo správanie pána Labudu. Je to vôbec možné, aby sa takáto kapacita hereckého diania v SR takto správala mimo hraníc? Je mi z toho smutno,“ napísal nám čitateľ Jozef R.

 

„Nepáči sa mi, že herečka Jurčová otvorene hovorí o Slovensku ako o špinavej diere východu,“ rozhorčene reagoval čitateľ Imrich R.

 

„A čo iné ste čakali od Labudu a Jurčovej? Priznám sa, že Jurčovú veľmi ani nepoznám, takže mi je úplne jedno, čo vravela. Ale Labuda je známy herec, tak to prehnal. Tiež chodím často do Čiech a nemyslím si, že by mali ničo viac, ako my tu. Sú aj tam oblasti, kde je to naozaj žalostné. Dobrí ľudia, aj chrapúni sa nájdu aj tam. Dvoch chrapúňov zo Slovenska nám predstavil Šíp ,“ napísal v diskusii k predmetnému článku pán Slovák.

 

„Videla som tú reláciu a nezdalo sa mi, že by Jurčová kydala, ale Labuda - ten sa vyfarbil. Ja teda naozaj neviem, kto mu tu ubližuje, asi mal na mysli pravý opak, že si ho tu bulvár vôbec nevšíma. Vyjadrovanie Labudu bolo nechutné, vyslovene sa pchal českým divákom do zadku,“ myslí si naša čitateľka Jana J.

 

 „Labuda je obyčajný odpad. Nech si myslí, čo chce, ale nech to láskavo neprezentuje takmer v priamom prenose tisíckam divákom. Myslím, že sa strápnil aj pred českým obecenstvom,“ tvrdí čitateľ Ján.

 

„Fuj, hnus, hanba takým chudákom. Hnusné špiny, ktoré pindajú na svoju rodnú zem. Zakázala by som im vstúpiť ešte niekedy na územie Slovenskej republiky,“ rozčúlili Labudove výroky Martinu B.

 

„Pozeral som tú reláciu. Dokonca aj moderátor Karel Šíp ich upozorňoval, že sa to vysiela aj na Slovensku. To im však asi spôsobovalo radosť. Labuda je u mňa už dávno spodinou, takže klesnúť už nemohol. Ale to malé chúďa Jurčová - od koho dostala výchovu? Niekedy až ľutujem, že hranice sa nedajú uzavrieť pred návratom takýchto „tiežumelcov“. Ja som si až doteraz myslel, že umelci majú šíriť kultúru,“ netajil sklamanie diskutujúci s prezývkou djeffo.  

 

  

VIDEO: Labuda v relácii Českej televízie o tom, ako by ho na Slovensku "zabili", keby rozprával po česky.

VIDEO: Labuda v českej relácii hovorí o tom, ako sa k nemu naši západní susedia slušne správajú.

 

 

VIDEO: Labuda v českej relácii o tom, prečo by radšej zomrel v Čechách ako na Slovensku.

 

 

VIDEO: Herečka Danica Jurčová o tom, ako jej išlo puknúť srdce od žiaľu, keď odchádzala z Čiech na Slovensko.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu