Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

EXKLUZÍVNE Haberov videoklip k Jánošíkovi: Plný erotických scén!

Jánošík Zobraziť galériu (4)
Jánošík

BRATISLAVA – Láska, priateľstvo, smútok, žiaľ, smrť či erotika. Tak takto vyzerá nový film Jánošík. Pravdivá história, ku ktorému spevák Pavol Habera (46) nedávno dokončil pieseň Láska a smrť a dokonca už aj videoklip. Ten si môžete exkluzívne pozrieť na topkách.

Spevák Pavol Habera podporil film Jánošík. Pravdivá história skladbou Láska a smrť, za ktorú údajne získal pekný balík peňazí. Hoci pieseň vo filme nakoniec nebude, už má dokončenú aj svoju videoklipovú podobu. O tú sa postaral uznávaný režisér filmu Bobule a kultovej českej reklamy Bóbika, Tomáš Bařina. Nakrúcanie prebehlo v pražskom klube Avion a trvalo len pár hodín. Zvyšok práce tvorili filmové efekty a postprodukčné práce v štúdiu. Vo videoklipe sú použité originálne zábery z najočakávanejšieho filmu tejto jesene, ktorý bol aj hlavnou inšpiráciou pre túto skladbu.

Slovensko-poľsko-česko-maďarský koprodukčný veľkofilm Jánošík. Pravdivá história je o legendárnom hrdinovi, ktorý bohatým bral a chudobným dával. Film je plný dobrodružstva, priateľstva, lásky, erotiky , zrady i smrti.

Podľa scénára Evy Borušovičovej ho natočila svetoznáma režisérka poľského pôvodu Agnieszka Holland a jej dcéra Kasia Adamik. Hlavnú úlohu Jánošíka stvárnil mladý český herecký talent Václav Jiráček. Na Slovensku bude mať film premiéru 10. septembra.


A práve tu si môžete pozrieť exkluzívne videoklip k Haberovej piesni Láska a smrť, ktorý je plný filmových scén.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu