Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Belohorcová: Svoje obnažené telo predala za 1500 eur!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (12)
Zuzana Belohorcová

PRAHA – Má to za sebou! Zuzana Belohorcová (33) si mohla overiť, aké je príťažlivé jej telo v plavkách. Fotografia, kde predstavuje sexi kapitánku, sa vydražila za 40 000 Kč (cca 1500 eur).

Zatiaľ posledné fotografie v rámci "vyzliekacieho" maratónu Zuzany Belohorcovej boli tie, ktoré nafotila pre český Look Magazine. Moderátorka pre časopis nepózovala iba v leopardích a námorníckych plavkách, ale aj v čiernej čipkovanej bielizni. Okrem toho, že si ju magazín zverejnil v takýchto dráždivých pózach na titulke, jedna zo snímok našla využitie aj v podobe obrazu. A ten sa následne dražil v rámci charitatívnej aukcie.

Hostí k prihadzovaniu „hecovala“ sama Zuzana a moderátor večera Martin Zounar. Nakoniec sa zastavili na sume 40 000 českých korún. Topky.sk sa snažili zistiť, čo hovorí sexi blondínka na vydraženú sumu. "Samozrejme, som spokojná. Pre niekoho je to veľa, pre niekoho málo, ale každá koruna je dobrá. Aj riaditeľka UNICEF-u bola maximálne spokojná," povedala nám Zuzana. Najdôležitejšie však je, že peniaze išli na dobrú vec.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu