Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Strápnený Eminem: Na hlave mu pristál holý zadok v tangáčoch!

Sacha Baron Cohen ako Bruno Zobraziť galériu (10)
Sacha Baron Cohen ako Bruno "pristál" na Eminemovi.

UNIVERSAL CITY - Na tohtoročnom udeľovaní cien MTV Movie Awards bolo opäť pekelne horúco, a to nielen vďaka sexi kočkám v odvážnych minišatách. Krušné chvíle prežíval rapper Eminem (36), ktorý sa stal obeťou netradičného žartu - pričuchol si k mužskému konečníku!

Autorom husárskeho kúsku sa stal kontroverzný komik Sacha Baron Cohen, ktorý jednu z cien odovzdával v kostýme svojho najnovšieho filmového hrdinu - Bruna. Cohen, známy aj ako Borat, prišiel medzi divákov s poriadnou dávkou odvahy ako živý anjel vznášajúci sa nad ich hlavami. Zavesený na istiacich lanách však z ničoho nič zinscenoval pád a svoj obnažený zadok namieril rovno do tváre drsného speváka Eminema, ktorý od pobúrenia ledva lapal po dychu. Keď hudobníka z desivého zajatia Boratovho rozkroku vyslobodili jeho černošské gorily, nahnevane zo živého prenosu odišiel.

Najviac ocenení si v nedeľu večer odniesla minuloročná snímka Súmrak, ktorá zvíťazila až v piatich kategóriách. Jej najväčší filmový konkurent Milionár z chatrče mal síce na konte šesť nominácií, no nakoniec obišiel s prázdnymi rukami. Robert Pattinson, ktorý sa stal celosvetovou hviezdou práve vďaka upírskemu filmu Súmrak, si v nedeľu večer odniesol cenu za najlepšiu bozkávaciu scénu s herečkou Kristen Stewart a takisto ovládol kategórie "najlepšia bitka" a "skokan roka".

Z jednotlivcov si prišli na svoje aj hviezdy romantickej komédie High School Musical 3: Posledný rok. Zac Efron si odniesol cenu za najlepší mužský herecký výkon a jeho kolegyňa Ashley Tisdale sa stala skokanom roka v ženskej kategórii. Obe herecké hviezdy prišli podporiť ich krásne kamošky Vanessa Hudgens a Miley Cyrus, ktoré si v spomínanom filme takisto zaúčinkovali.

Medzi celebritami nechýbali ani stálice, ktoré na takýchto podujatiach vytvárajú sexi kulisu a šíria okolo seba šťavnaté dusno. Pred objektívmi paparazzov si už tradične zapózovala Megan Fox v minišatách a za hriešnu kočku bola tentoraz aj Taraji P. Henson, ktorá ukázala svoje dlhé nôžky.

Viac obrázkov si môžete pozrieť v galérií!

Kategória Víťazi
Najlepší film Súmrak
Najlepší ženský herecký výkon Kristen Stewart (Súmrak)
Najlepší mužský herecký výkon Zac Efron (High School Musical 3: Posledný rok)
Ženský prelomový herecký výkon Ashley Tisdale (High School Musical 3: Posledný rok)
Mužský prelomový herecký výkon Robert Pattinson (Súmrak)
Najlepší komediálny herecký výkon Jim Carrey (Yes Man)
Najlepší filmový bozk Kristen Stewart a Robert Pattinson (Súmrak)
Najlepší filmový zloduch Heath Ledger (Temný rytier)
Najlepší filmový súboj Robert Pattinson vs. Cam Gigandet (Súmrak)
Najlepší "WTF moment" Amy Poehler - močenie do umývadla (Baby Mama)
Najlepšia pieseň z filmu The Climb - Miley Cyrus (Hannah Montana - Film)
Generation Award Ben Stiller

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu