Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Švajdove podozrivé stretnutia so Štumpfovou: Priznal, že majú vzťah!

Katarína Štumpfová, Zlatica Puškárová a Patrik Švajda. Zobraziť galériu (4)
Katarína Štumpfová, Zlatica Puškárová a Patrik Švajda.

BRATISLAVA – Partner moderátorky Zlatice Puškárovej (31) Patrik Švajda (37) údajne prežíva milenecký pomer s mladou tanečníčkou z Let´s Dance Katarínou Štumpfovou (23). „Máme vzťah, ale tanečný!“ tvrdí tvár markizáckeho spravodajstva.

Už dlhšie sa v minulosti v mediálnych kruhoch pošepkávalo, že vo vzťahu Patrika Švajdu a Zlatice Puškárovej nie je všetko tak, ako má byť. Pár tvoria takmer osem rokov, no k svadbe sa nie a nie dokopať! Okrem toho umocňuje podozrenie partnerského škrípania ešte aj fakt, že sa v poslednej dobe dvojica príliš často neobjavuje bok po boku v spoločnosti. Zrejme aj to sú dôvody, prečo sa šíria informácie, že má sympatický moderátor spravodajstva milenku.

Ako sa topky.sk dozvedeli, Švajda sa podozrivo často stretáva s mladou tanečníčkou Katarínou Štumpfovou. Spýtali sme sa ho teda na rovinu, či majú spolu pomer. „To je pekná blbosť. Katku poznám trištvrte roka. Tancujeme spolu a chodíme na tanečné vystúpenia. Je to moja a Zlatkina dobrá známa,“ tvrdil Švajda, ktorý pre odľahčenie témy ďalej povedal, že bol v byte u tanečníčky z Let´s Dance niekoľkokrát dlho do neskorého večera. „Boli sme u nej na jednej párty. Raz som tam ostal do noci. Máme tanečný vzťah. Stretávame sa aj v trojici - so Zlatkou. Tá vie o všetkom. Aj o chvíľach, keď sme s Katkou sami. So Zlaticou prežívame šťastné obdobie,“ ubezpečoval nás, že je všetko v poriadku.

Na základe týchto informácií sme sa snažili osloviť aj Patrikovu priateľku Zlaticu Puškárovú. A rovnako tak aj mladú tanečníčku Katarínu Štumpfovú. Ani jedna nám však nezdvíhala telefón.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu