Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďurianová sa vyzbrojila gumákmi! Marianna, ty si ale trendy!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (3)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Žije si svoj diskopríbeh?! Niekdajšia kráľovná slovenského bulváru Marianna Ďurianová (32) je v suchu. A to doslova. Nepriaznivé počasie nemá u markizáckej plavovlásky žiadnu šancu. Moderátorka sa proti nemu rozhodla bojovať vskutku originálne...

Keď je obloha rozpačitá, pre gumáky je chvíľa vyšitá! Zrejme to si v uplynulých, pomerne sychravých, dňoch povedala aj Marianna Ďurianová. Proti nástrahám počasia sa vyzbrojila farebnými gumovými čižmami.

„Veľmi sa mi páčia, mám ich už dlhšie,“ pochvaľuje si hlásateľka Televíznych novín. V spoločnosti sa momentálne tento druh obuvi síce veľmi nenosí, no Marianna chce byť v tomto sme evidentne priekopníčkou. V gumákoch jej totiž nerobilo problém prísť ani na oficiálne uvedenie istej francúzskej módnej značky na slovenský trh.

„Využívam ich v tomto období, kedy sneží alebo prší a je vlhko,“ vysvetľovala topkám nevšedný výber čižiem Ďurianová. Zaujímavý módny kúsok je z dielne známeho talianskeho módneho návrhára a Marianna sa ich hrdou majiteľkou stala tento rok.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu