Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Tom Cruise a Katie Holmes: Koniec?

Už to nie je ten zamilovaný párik, ktorý tak rád svetu ukazoval svoju lásku. Zobraziť galériu (17)
Už to nie je ten zamilovaný párik, ktorý tak rád svetu ukazoval svoju lásku. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Začalo sa to ako krásna hollywoodska rozprávka, chýba jej však šťastný koniec. Len sedemnásť mesiacov od romantickej svadby v Taliansku sa manželstvo herca Toma Cruisa ocitlo v kríze. Podľa amerických médií Katie žiada rozchod na skúšku!

Katie už nedokáže hrať pred svetom dokonalú pani Cruis - večne usmiatu manželku po boku supermanžela. Herečka vraj žiada čas pre seba, uviedol americký magazín In Touch. Vo zväzku s Tomom sa vraj cíti tak nepohodlne, že chce opustiť ich luxusnú vilu v Los Angeles a odsťahovať sa aj s malou Suri (2) do New Yorku. Údajne jej tam už ponúkli aj úlohu na Broadwayi.

„Katie musí od manžela na chvíľu odísť a byť sama, ale Tom to nechce dovoliť - a už vôbec nie, aby zobrala aj dcérku. Povedal jej, aby do New Yorku išla, no on pôjde s ňou,“ vyjadril sa nemenovaný zdroj pre americký magazín Star.

Tom na ňu vraj nielen chorobne žiarli a kontroluje jej telefónne účty a bankové výpisy, ale snaží sa potlačiť aj jej kariéru. Katie vidí najradšej v úlohe matky a manželky. Od narodenia Suri herečka nakrútila jediný film a Tom sa od nej „na pľaci“ ani nepohol. Pred svetom hrá i naďalej hru na dokonalé manželstvo a množiace sa správy o kríze úporne popiera.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu