Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bartošová sa vrátila z Dubaja: Prvé kroky viedli za Arturom

Po prílete z Dubaja sa Iveta ponáhľala za svojím synom Arturom, ktorý teraz býva s otcom Ladislavom Štaidlom.
Po prílete z Dubaja sa Iveta ponáhľala za svojím synom Arturom, ktorý teraz býva s otcom Ladislavom Štaidlom. (Zdroj: BLESK)

PRAHA/BENEŠOV NAD ČERNOU - Speváčka Iveta Bartošová (41) ukončila všetky dohady. Po dvoch týždňoch sa v sobotu dopoludnia vrátila z Dubaja, kde koncertovala a naberala sily.

Prvé speváčkine kroky po návrate viedli k domu, kde spolu s hudobníkom Ladislavom Štaidlom žije jej syn Artur (11). A večer sa dokonca vybrala aj na dohodnutý koncert v Benešove nad Černou. Celých 45 minút však naberala odvahu vyjsť na pódium.

Iveta priletela z Dubaja zjavne oddýchnutá a niekoľko desiatok minút po pristátí už objímala svoje dieťa. Štaidl, ktorému súd nedávno zveril syna do starostlivosti, stretnutiu nebránil. Iveta sa však v byte bývalého partnera zdržala iba 15 minút. Potom sa už ponáhľala domov do Uhříněvsi, aby sa pripravila na nočný koncert na 1. reprezentačnom plese v juhočeskom Benešove nad Černou.

No úplne bez problémov to nebolo. Iveta do Benešova síce dorazila pred 21. hodinou a jej takmer hodinové vystúpenie sa malo začať o 22. hodine, no na speváčke bolo na prvý pohľad vidieť nervozitu. Minula 22. hodina a Bartošová stále sedela v zákulisí. „Maľuje si ľavé oko,“ snažili sa organizátori preklenúť meškanie: „Teraz si líči to pravé. A musí sa prezliecť, aby sa nám páčila.“

Ich vtipkovaniu sa však nedalo veriť, pretože Iveta prišla už nalíčená a oblečená v šatách na vystúpenie. O 22.45 hodine, keď už aj najväčší optimisti prestávali dúfať, že Bartošovú budú počuť naživo, sa speváčka chopila mikrofónu. Predviedla gejzír najväčších hitov a po búrlivom potlesku nasledoval veľkorysý prídavok. A hoci alkohol tiekol na plese prúdom, Iveta sa ho ani nedotkla.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu