Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Módny priemysel kašle na nefetujúcu Kate Moss

Kate Moss Zobraziť galériu (25)
Kate Moss

LONDÝN – Keď v roku 2005 vyfotografovali Kate Moss v New Yorku s kokaínom pri nose, bol z toho obrovský škandál. Kritici britskej topmodelke predpovedali koniec kariéry, ale všetko bolo ináč.

Záujem o Kate vzrástol a Chanel či Dior sa mohli pretrhnúť, aby ju získali pre svoju reklamu. Po dvoch rokoch ale Kate vyšla z kurzu. Nefetuje, neškandalizuje, takže nie je zaujímavá.

Tridsaťtriročná modelka vraj aj tento rok prišla o sedem lukratívnych zmlúv. Výpoveď jej dali značky Coco Chanel či Agent Provocateur. Moss už ako slušne vychované dievča, ktorá dala zbohom feťákovi Petovi Dohertymu, nie je zaujímavá.

Minulú jeseň ešte získala 18 kontraktov za desiatky miliónov libier, tento rok ich má iba 11. Bývalých klientov zaujíma viac herečka Keira Knightley, ktorá Kate na bilbordoch i stránkach módnych magazínov nahradila.

Vlani bola Moss na stránkach módnej "biblie" Vogue v šiestich kampaniach vrátane tých pre značky Dior, Louis Vuitton či Burberry. Na budúci mesiac sa neobjaví ani v jednej. „Stále má veľkú cenu, ale to najslávnejšie obdobie už skončilo,“ prezradil zdroj z módnej branže.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu