Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nízlové: Kúpili si prsia za 150-tisíc

Operačnému zákroku v bratislavskej nemocnici v Ružinove sa dvojičky podrobili presne v deň Danieliných menín. Zobraziť galériu (2)
Operačnému zákroku v bratislavskej nemocnici v Ružinove sa dvojičky podrobili presne v deň Danieliných menín.

HRONSKÝ BEŇADIK - Dobrovoľne si ľahli pod skalpel, aby si splnili svoj dvojročný sen.

Sesterské spevácke duo Daniela a Veronika Nízlové (20) si presne 3. januára tohto roka nechali zväčšiť prsia. A hneď o dve čísla! Obe dievčatá sú svojimi novými prednosťami nadšené. „Cítime sa oveľa sebavedomejšie,“ tvrdia.

Sestry Nízlové sa rozhodli využiť plastickú chirurgiu tam, kde na nich príroda ušetrila. „Nápad sme mali už dva roky, no museli sme prehovoriť rodičov,“ vyznali sa dvojičky. Najväčšie námietky proti operačnému zákroku mala hlava rodiny - otec Daniel Nízl. No nakoniec sa dal svojimi dievčatami presvedčiť a nechal obe dcéry, aby si „špás“ za 75-tisíc Sk dali urobiť, ale aj samé zaplatili. Plochý hrudník, ktorý speváčkam prekážal najmä pri výbere šiat, je dnes už minulosťou. Plastický chirurg im vylepšil poprsie polkruhovými implantátmi s 215 mililitrami silikónu. To znamená, že teraz sa Daniela a Veronika už môžu hrdiť slušnými „dvojkami“.

„Cítime sa oveľa sebavedomejšie,“ netaja dievčatá. Už teraz sa tešia na nákupy novej spodnej bielizne a najmä tričiek s hlbokým výstrihom. No kým sa ich nové prsia zahoja, budú musieť ešte prebdieť nejednu noc v korzetových podprsenkách a aspoň mesiac sa zdržať akýchkoľvek prudkých pohybov. Ale čo už ženy nespravia pre krásu...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu