Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

FOTO Šok na veľtrhu: Pizzeria sa postarala o poriadny trapas, návštevníci neverili vlastným očiam

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEWPORT - Tak toto sa (ne)podarilo. Istá pizzéria hľadala názov pre svoj podnik. Majitelia sa napokon dopracovali k takému, ktorý mohli používať ako obchodnú značku. Možno mali však ešte radšej viac popremýšľať.

Stánok s pizzou si zvolil veľmi originálny názov. Ak nejakí mimozemšťania vedia po anglicky a objavia ho, hrozia nám hviezdne vojny. Sieť pizzérií s originálnym názvom Welsh Italian Pizza pochádza z Južného Walesu. Na tomto pomenovaní ešte nie je nič kuriózne, no ich internetová stránka je už o niečom inom. Do povedomia sa ich doména dostala na svadobnom veľtrhu, ktorý sa konal v Medzinárodnom kongresovom centre v Newporte.

Stánok s pizzou nevyzeral nejak nezvyčajne, ale veľký nápis internetovej stránky nad pultom odkazoval na mimozemšťanov. Webová stránka "www.welshitalianpizza.co.uk" vyzerala priam pôsobivo. Pri bližšom skúmaní tam však nájdeme skrytý odkaz "well sh*t alian pizza," akoby skomolený odkaz na priateľov z vesmíru.

Ďalší dvojzmysel 

Ľudia začali okamžite fotografiu tohto stánku zdieľať a celú vec považovali za zábavnú. Hovorili, že im to pripomína neslávne známy hashtag #susanalbumparty. Kampaň bola použitá v roku 2012 na propagáciu nového albumu Susan Boyle. Niektorí používatelia dokonca zverejňovali obrázky mimozemšťanov, ktorí jedli pizzu, by sa na celej situácii ešte viac pobavili.

FOTO Šok na veľtrhu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Technický podnikateľ Adrian Wright zdieľal záber na LinkedIn s popisom: "Možno najhoršia adresa URL názvu domény, akú som kedy videl." Hovorca waleskej talianskej pizze to zobral s nadhľadom. "Vôbec sme to takto neplánovali. Nemal sa v tom skrývať žiadny dvojzmysel. Väčšinou píšeme začiatočné písmená veľké, alebo ich znázorníme inou farbou. Ale v prípade stánku na festivale, alebo streetfood, sme si mysleli, že by to mohla byť zábavná vec."

Viac o téme: WalesNewportVeľká BritániaHashtagBizárWelsh Italian Pizza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu