Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

VIDEO Videl to z okna a nemohol uveriť: Cestujúci nakrútil, ako na letisku poškodzujú batožinu

Zamestnanec hádže bezohľadne kufor na pás Zobraziť galériu (3)
Zamestnanec hádže bezohľadne kufor na pás (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

ORLANDO - Poškodená batožina vytočila počas cestovania určite už nejedného z nás. Nie je nič horšie, ako keď sa na batožinovom páse na letisku objaví váš polámaný kufor. Istý Angličan nakrútil video, na ktorom pozemný personál na letisku v Orlande vykladá batožinu. Po jeho zhliadnutí pochopíte, prečo možno aj váš kufor trasu medzi letiskom a lietadlom nevydržal a rozpadol sa.

Londýnčan Matthew Campbell cestoval v máji do Houstonu, keď si po prílete našiel poškodený kufor. No túto nepríjemnú situáciu neriešil. Keď bol prednedávnom v Orlande na Floride a sedel v lietadle, ktoré sa pripravovalo na let do Londýna, zaujala ho práca zamestnancov letiska, ktorí vykladali batožinu spoločnosti Virgin Atlantic. Vtedy pochopil, prečo si aj on kedysi našiel poškodený kufor a aj dôvod, prečo sa to cestujúcim stáva tak často. 

VIDEO Videl to z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

"Videl som to z okna a nemohol som tomu uveriť. Batožinu nahadzovali na pás ako vrecia s odpadom. Niet divu, že  cestujúci si potom nájdu rozbité kufre," opísal situáciu na letisku Matt. "Je to asi preto, že zamestnanci letiska pracujú dlhé hodiny a boli unavení, ale aj tak to nie je v poriadku," dodáva. 

VIDEO Videl to z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/SWNS TV)

Campbell sa rozhodol video použiť ako dôkaz, ku ktorému sa už vyjadrilo aj samotné vedenie letiska v Orlande. Zaujalo nekompromisný postoj. "Tento prípad nie je príkladom úrovne služieb, o ktoré sa usilujeme. S týmito zamestnancami sme už rozviazali pracovný pomer," uviedlo v stanovisku. K prípadu sa vyjadrila aj letecká spoločnosť Virgin Atlantic, ktorá vyjadrila sklamanie a zároveň prisľúbila, že urobí všetko pre to, aby sa v budúcnosti nič podobné nestalo. 

Viac o téme: LetiskoPoškodená batožina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu