Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšia hrozivá predpoveď Baby Vangy: Už čoskoro tretia svetová vojna, hromadná smrť v Európe!

Má Baba Vanga pravdu? Zobraziť galériu (2)
Má Baba Vanga pravdu? (Zdroj: SITA, wikia.com)

BRATISLAVA - Známa veštkyňa, ktorá si hovorila Baba Vanga, síce už nežije, no jej predpovediam i teraz nemožno uprieť istý prvok aktuálnosti. Vyhlásila napríklad, že koniec mieru vo svete nastane po páde Sýrie. Tretiu svetovú vojnu má zas podľa nej odštartovať konflikt v susednej krajine Ruska. A tým je aj Ukrajina. Mala pravdu?

Vangelia Pandeva Dimitrova sa narodila v roku 1911 v Bulharsku. Do vienka vraj dostala dar predvídať budúcnosť. Mnohí ľudia sa na jej predpovede pozerajú skepticky, nemožno však poprieť, že niektoré jej bohužiaľ vyšli na sto percent. Vedela napríklad, že dôjde k havárii v Černobyle či jadrovej elektrárni Fukušima.

Keď sa krátko pred smrťou Baby Vangy spýtali na tretiu svetovú vojnu, odpovedala, že "je ešte čas, pretože Sýria sa nezrútila". Tvrdila, že začiatok medzinárodného konfliktu mal súvisieť s občianskou vojnou vyvolanou tým, že sýrsky vodca Bašár Assad použil na svojich krajanov chemické zbrane, napísal poľský spravodajský portál se.pl.

Podľa proroctva má byť rozhodujúci práve rok 2014. Vanga vyhlásila, že Rusko vstúpi do vojny so svojím susedom, medzi ktorých okrem iných štátov patrí aj Ukrajina. Tieto slová vyznievajú hrozivo najmä vo svetle najnovších udalostí odohrávajúcich sa medzi dvoma krajinami, ktoré boli kedysi jednou.

Ukrajinskí vojaci sa pokúšajú dostať späť na vojenskú základňu, ktorú obliehajú Rusi
Zobraziť galériu (2)
Ukrajinskí vojaci sa pokúšajú dostať späť na vojenskú základňu, ktorú obliehajú Rusi  (Zdroj: Twitter)

Majú byť použité chemické zbrane aj jadrový útok. Rusko bude za tento krok kritizované, no svoju silnú pozíciu vo svete sa mu rýchlo podarí obnoviť. No a Amerika vraj "spozná, že strach je horší ako láska".

Ďalšie slová vizionárky boli, že svetová vojna sa skončí v októbri tohto roku. Ľudia však umierať neprestanú. Kontaminácia životného prostredia bude údajne tak silná, že spôsobí hromadnú smrť ľudí z východnej Európy. O pár rokov neskôr sa Čína stane svetovou veľmocou.

Či slová Baby Vangy boli len prázdne slová alebo sa zakladajú na pravde, ukáže až čas. Dúfajme v prvú možnosť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu