Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Trapas v sexshope: Mladíkovi z nohavíc trčala erotická pomôcka!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: myspace.com)

SUNDSVALL - Osemnásťročný mladík zo Švédska chcel spraviť radosť svojej priateľke a vlastne aj sebe, tak jej zaobstaral retiazku, ktorá sa pripína na prsia. Nemal však dosť peňazí, tak ju jednoducho ukradol. Krátko po čine sa však nechtiac prezradil, presnejšie, odhalili ho jeho nohavice.

Muž v snahe obohatiť intímne chvíle so svojou partnerkou zamieril do obchodu zvaného Ladyland. Podľa predavačov bol "veľmi priateľský a zhovorčivý". To ešte netušili, že sa chystal s erotickou pomôckou odísť bez zaplatenia. Upozornil ich na to až alarm, ktorý sa spustil hneď po tom, ako mladík vyšiel z predajne.

Po následnej osobnej prehliadke pracovníci sexshopu zistili, že zlodejíček si retiazku v hodnote 119 švédskych korún (13,5 eur) schoval tam, kde obyčajne ukrýva niečo iné. Privolaným policajtom povedal, že "za tovar zabudol zaplatiť" a predavača, ktorý ho chytil, navyše obvinil z toho, že reagoval prehnane. Dôstojník ho po dohode s majiteľom obchodu pustil na slobodu.

Tínedžer je však zrejme kleptomanom, pretože pár týždňov po prvom incidente ho pri krádeži prichytili opäť. Tentokrát sa ulakomil na tri čokoládové tyčinky. Svoje konanie odôvodnil tým, že "doma práve prežíva ťažké časy, a že chcel zažiť pocit z úspechu". Polícia už teraz asi taká zhovievavá nebude a páchateľa obviní minimálne zo spáchania priestupku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu