Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Česko má superhrdinu: Po psičkároch rozotiera h**ná!

SuperVáclav svojsky bojuje proti psím výkalom
SuperVáclav svojsky bojuje proti psím výkalom (Zdroj: YouTube)

PRAHA/BRATISLAVA - Diabolskú radosť si doprial užívateľ videoserveru YouTube SuperVáclav. Rozhodol pomstiť sa nevychovaným majiteľom psov, po ktorých rozmazáva nepozbierané exkrementy ich miláčikov.

Amatérsky kameraman si pripevnil kameru na hlavu a vypravil sa na lov. Počkal si na psičkára, a keď ten po svojom zvierati neupratal, rozotrel mu výkaly po košeli. Informoval portál idnes.cz.

"Tak to si už dnes piaty," zaznie v úvode kratučkého videa, ktoré za prvých päť dní po zverejnení nazbieralo vyše 40 tisíc zhliadnutí. Pomer tých, komu sa páči, k tým, ktorí ho zavrhli, je desať ku jednej. Drvivú väčšinu videa však zaberá rozotrasený záber bleskového úteku.

V prípade tohto videa je jasné, že autorovi v preoblečení išlo hlavne o zábavu a provokáciu. Rozjatrené reakcie, kedykoľvek je tento problém na programe dňa, však dokazujú, že neupratané psie výkaly trápia mnoho ľudí.

"Som SuperVáclav a rozhodol som sa zakročiť proti ľahostajnosti a pokrytectvu v spoločnosti. Už ma totiž nebaví len prihliadať tomu, čo sa okolo nás deje," píše na svojich internetových stránkach.

SuperVáclav2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu