Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

V mene vegetariánstva ničil mäso v obchode

Takto to vyzeralo po mäsovom útoku A. Coffmana
Takto to vyzeralo po mäsovom útoku A. Coffmana

EDINBURGH - Dvadsaťosemročný mladík bol v americkom štáte Indiana zatknutý po tom, čo zúrivo pobehoval v obchode s potravinami a ničil všetky mäsové výrobky, čo mu prišli pod ruku.

Anthony Coffman pravdepodobne konal v mene vegetariánstva. Po tom, ako vstúpil do obchodu, vybral sa hneď k regálom s mäsovými výrobkami s loveckým nožom v ruke.

"Máme tu pána, ktorý ničí všetko mäso a rozhadzuje ho po zemi," povedala pani, ktorá "mäsový útok" oznámila na polícii. Pred jeho rozzúrenými útokmi neušlo ani krmivo pre psov.

Jednej zo zamestnankýň supermarketu vraj povedal, že je na misii, ktorou ho poveril Boh. Tou má podľa všetkého byť záchrana mladých dievčat, ktoré sa stávajú obéznymi, pretože jedia hovädzie mäso a hamburgery. Coffman povedal, že pokiaľ takýmto spôsobom zachráni čo i len jedno dievča, jeho misia bude úspešná.

Zamestnancom obchodu sa podarilo Coffmana spacifikovať a vyviesť z obchodu, kde čakali na príchod polície. Coffmanovi sa "podarilo" zničiť mäso hodnote 200 dolárov (cca 160 eur).

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu