Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Príbeh zaľúbenca uchvátil čitateľov a zburcoval médiá!

HELSINKI - Celostránkovým inzerátom za 20.000 eur v serióznom fínskom denníku Helsingin Sanomat sa neznámy muž snažil nájsť blondínu, ktorú jediný raz zazrel v reštaurácii. Netradičné vyznanie lásky beznádejne zamilovaného muža podľa agentúry DPA fínskych čitateľov uchvátilo a postaralo sa dokonca i o prácu detektívom.

"Uplynul už mesiac a ja na teba stále nedokážem zabudnúť," prečítali si čitatelia v inzeráte. Neznámy v ňom hľadal "neporovnateľne krásnu" blonďatú ženu s vlasmi zviazanými do copu, ktorú videl jediný raz v luxusnej helsinskej reštaurácii Mecca. Na sebe mala čierny kostým s bielou halenkou. Zadávateľ inzerátu krásku prosí, aby sa mu ozvala na adresu lostyouinhelsinki@gmail.com.

Zamilovaný blúznivec si vyčíta, že s vyvolenou ani neprehovorill. "Nemôžem pochopiť, prečo som ťa neoslovil, keď si okolo mňa prešla," napísal v inzeráte. Dúfa však, že si blondínka na tú noc spomenie a "dá mu šancu" ju spoznať.

Severania každý deň netrpezlivo čakali na to, či médiá odhalia, kto sa za tým všetkým skrýva. Mnohí si najprv mysleli, že je to len rafinovaná reklamná kampaň a zadávateľ neskôr oznámi skutočné predajné zámery. Iní zas verili skôr tomu, že by to mohol byť aprílový žartík.

Seriózny denník Helsingin Sanomat ale potvrdil, že inzerát má na svedomí súkromá osoba. Pokus novinárov o rozhovor muž odmietol, chcel zostať v anonymite. To ale v dobe internetu bolo len jeho zbožným prianím. Amatérski i profesionálni detektívi už záhadu rozlúštili. Za netradičným vyznaním lásky je veľmi bohatý ruský podnikateľ z oblasti elektroniky.

I keď jeho meno zostáva skryté, niektoré podrobnosti už vyšli na povrch. Má vraj 42 rokov, vyzerá "veľmi dobre" a vkusne sa oblieka. Do Helsínk si rád jazdí užívať nočný život. Stretnutie s krásnou blondínou ale neustále obobstiera tajomstvo. Médiá zatiaľ neboli schopné vypátrať, aké odpovede prišli do e-mailovej schránky "helsinského stratenca".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu