Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Je Joe Biden chorý? V Izraeli pôsobil ako zombie! Americký prezident vydesil ľudí koktavými vyhláseniami

Joe Biden počas návštevy Izraela Zobraziť galériu (2)
Joe Biden počas návštevy Izraela (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Vucci)

TEL AVIV - Joe Biden sa opäť dostal do pozornosti verejnosti svojím bizarným vystúpením. Na stretnutí s izraelským premiérom Benjaminom Netanjahuom vyzeral americký prezident ako zombie. Užívatelia sociálnej siete X (Twitter) boli zhrození jeho koktavým prejavom a sú si istí: prezident USA je chorý.

Počas krátkej návštevy Tel Avivu sa americký prezident Joe Biden stretol okrem iného s izraelským premiérom Bejaminom Netanjahuom a prisľúbil Izraelu pokračujúcu podporu USA. USA budú „naďalej podporovať Izrael, pokiaľ ide o obranu jeho ľudu“, sľúbil americký prezident. Washington bude spolupracovať s Izraelom a partnermi v regióne, aby zabránil ďalším tragédiám nevinných civilistov.

archívne video

Situácia v izraelskom Tel Aviv sa vyostruje: Video zachytáva trosky po útoku raketami (Zdroj: Diana Atzmon Weinberg)

Ale na okraj stretnutia sa americký prezident opäť dostal do pozornosti so zdanlivo mätúcimi vyhláseniami, čo podnietilo komunitu na X (Twitteri) k opätovnému špekulovaniu o zdravotnom stave Joea Bidena. Používateľ siete X zdieľal krátke video zo stretnutia Bidena a Netanjahua a vyhlásil, že americký prezident sa v ňom  správa ako zombie.

A naozaj: Ak sa pozriete na krátky klip, zdá sa, že Joe Biden je "mimo". Hovorí zmätene a veľmi pomaly, nedokončuje vety a namiesto toho, aby sa dostal k veci, na konci reč dokonca preruší. "Joe Biden sa v Izraeli správa ako zombie. Nikto mi nemôže povedať, že ten chlap robí rozhodnutia," napísal zhrozený dotyčný užívateľ siete X. Šokovaní sú aj ďalší. "Ó, človeče. To je naozaj strašidelné," dočítate sa okrem iného v odpovediach na video.

Iní používatelia si myslia, že dokážu rozpoznať jasné príznaky demencie. "Je úplne dementný. Poznám to od mamy. Niektoré rutiny ešte stále fungujú," komentoval klip jeden z užívateľov. "Ten muž je senilný..." hovorí ďalší s istotou. „Už je to dávno za nami, ten muž by si mal konečne urobiť láskavosť a dostať profesionálnu starostlivosť,“ hovorí tento používateľ X.

Viac o téme: IzraelGazaBenjamin NetanjahuJoe Biden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu