Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Tragédia na českej D1: Do kamióna vrazil Slovák (†50) na porsche, nemal žiadnu šancu

Tragédia na českej diaľnici
Tragédia na českej diaľnici (Zdroj: Foto: FB/Doprava on-line)

PRAHA - Obrovské nešťastie sa stalo včera predpoludním na českej diaľnici D1. Do kamióna idúceho v kolóne v rýchlosti narazil vodič (†50) zo Slovenska na Porsche Cayenne. Silný náraz, žiaľ, neprežil.

Slovák (†50) sa zrejme dostatočne nevenoval jazde, v rýchlosti totiž narazil do kamióna tiež zo Slovenska idúceho pred ním. Kamionista jazdil pomaly ako posledný v kolóne. Silné auto doslova vletelo pod náves a ostalo zakliesnené. Vodič, žiaľ, nemal žiadnu šancu.


Prečítajte si aj:

FOTO Nepochopiteľná tragédia na R1: Martin (†34) zastal na ceste a vystúpil medzi rútiace sa autá


 

Nehoda sa stala medzi exitmi153 Lhotka a 162 Velká Bíteš. Policajtom bola oznámená v 10.20 hodine. "Osobné auto z doposiaľ nezistených príčin narazilo zozadu do kamiónu, ktorý pomaly jazdil na konci kolóny," povedala policajná hovorkyňa Dana Čírtková. V osobnom aute, ktoré zostalo zaklinené pod nákladným vozidlom, zomrel vodič, ktorý v aute cestoval sám. Dychová skúška u vodiča nákladného vozidla, ktorý zostal nezranený, bola negatívna.

Nehoda na 161. kilometri diaľnice D1 včera na dve a pol hodiny zastavila premávku v smere na Prahu. Miesto nehody bolo neprejazdné. Policajti odkláňali dopravu na obchádzkovú trasu, povedala krajská policajná hovorkyňa Dana Čírtková. Ďalšie okolnosti tragickej nehody sa vyšetrujú.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: NehodaDiaľnicaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu