Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Strašidelná situácia: VIDEO Ján mal obrovské šťastie, pozrite sa, čo vyviedol vodič na R1

Ešte to dobre dopadlo. Zobraziť galériu (3)
Ešte to dobre dopadlo. (Zdroj: FB/Ján Kristínek)

BRATISLAVA/ŽIAR NAD HRONOM - Veľavravné video sa podarilo nakrútiť nášmu čitateľovi Jánovi na R1 smerom na Banskú Bystricu. Kamera v jeho aute zachytila vodiča, ktorý kvôli chvíľke nepozornosti riskoval nielen svoj život, ale aj život ostatných šoférov. Vo vysokej rýchlosti mohlo prísť k ujme na životoch.

FOTO Tragédia na českej D1: Do kamióna vrazil Slovák (†50) na porsche, nemal žiadnu šancu

Na cestách sa môžu šoféri stretnúť s rôznymi kolíznymi situáciami, no táto nezaváňala len drobným ťukancom, ale poriadnou pohromou.

Na kamerových záberoch vidno, že premávka na rýchlostnej ceste nie je hustá, keď sa z ľavej strany vysunie Nissan Qashqai a začne sa zaraďovať pred Jánovo auto. Na tom by nebolo nič zvláštne, rýchlejšie auto obieha pomalšie, no potom príde k dramatickému momentu.

Strašidelná situácia: VIDEO Ján
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Ján Kristínek)

Vodič Nissana z nezisteného dôvodu neudrží vozidlo v pravom pruhu a zrazu narazí do zvodidiel, o ktoré sa chvíľu šúcha. Spod pneumatík sa valí prach. Našťastie sa šofér rýchlo spamätá, strhne volant a odlepí sa od zvodidiel. Chvíľu balansuje na ceste, kým opäť získa kontrolu nad riadením.

Netreba ani prizvukovať, že sa tento incident mohol skončiť aj oveľa horšie, ako len odranými plechmi a doplatila by naň nielen posádka vozidla vinníka, ale možno aj vodiči, idúci za Nissanom.

Strašidelná situácia: VIDEO Ján
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Ján Kristínek)

Rovnaký názor majú aj internetoví užívatelia. "Sú ľudia, čo by mali radšej doma sedieť, aby neublížili sebe a ostatným," vyjadril sa pod videom na sociálnej sieti Peter. Ján dodal, že išiel 120 km/h a keby vodiča otočilo na strechu, tak to mohlo dopadnúť naozaj zle-nedobre.

Viac o téme: NehodaZvodidláR1Nissan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu