Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

VIDEO Tragickej nehody: Vodič si to uháňal 320 km/h, rozbité auto a okamžitá smrť

Rýchla jazda sa stala osudnou pre dvoch ľudí Zobraziť galériu (3)
Rýchla jazda sa stala osudnou pre dvoch ľudí (Zdroj: YouTube)

HEFEI - Akčná a zbesilá jazda sa skončila tragicky pre vodiča a jeho spolujazdca. Neskutočná rýchlosť sa im tak stala osudnou a smrť si ich počkala priamo na ceste. Video zachytávajúce priebeh cesty a následne zábery rozbitého auta hovoria za všetko.

Rýchlosť, o ktorej sa mnohým môže iba snívať. Okolo 320 km/h si to švihal jeden vodič v Číne. Video, ktoré vytvoril spolujazdec zachytáva vodiča, ako na ceste obieha zaradom nespočetné množstvo vozidiel. Neuvážená jazda sa ale stala pre oboch účastníkov osudnou. V jednej chvíli totiž vodič Audi R8 zrýchlil a nebezpečne predbiehal nákladné auto a za ním ďalšie osobné. V tom mal prísť ten nešťastný koniec.

VIDEO Tragickej nehody: Vodič
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Obaja cestujúci boli údajne vymrštení z vozidla a na mieste mŕtvi. Pohľadom na video zachytávajúce rozbité auto je viac ako jasné, že sa nehoda nedala prežiť. Predná časť auta totálne rozbitá, strecha prepadnutá a auto jednoducho úplne nepojazdné a zničené. Na záberoch je taktiež možné vidieť, že viditeľnosť na ceste bola veľmi zlá. Prečo takto konal dotyčný šofér sa dnes už nikto nedozvie.

VIDEO Tragickej nehody: Vodič
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)
​Fotografie z miesta havárie boli zverejnené na čínskej sociálnej sieti. Mnohí ľudia si tak všimli, že drahé športové auto nemalo poznávaciu značku. To by znamenalo, že vodič, ktorý auto šoféroval sa viezol bez licencie určenej vozidlu. 

Viac o téme: NehodaAutoSmrťNešťastie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu