Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bitka na pieskovisku: Desaťročný chlapec dobil a okradol osemročného

Agresia na detskom ihrisku
Agresia na detskom ihrisku

KLADNO – Rodičia sú zvyknutí na hašterenie svojich detí doma, v škole, či na ihrisku. Dôvod býva väčšinou ten istý, a to boj o hračku, alebo predbiehanie sa v šmyknutí zo šmýkačky. Smutné je, ak drobné hašterenie prerastie do silnej agresie. Včera na detskom ihrisko v Kladne museli dokonca zasahovať českí strážnici. Osemročného chlapčeka mal totiž skopať a okradnúť len o dva roky starší chlapec.

Zraneného 8-ročného chlapca previezla sanitka do nemocnice. Desaťročný chlapec pred zrakmi ďalších ôsmich detí napadol chlapca na detskom ihrisku. Ako pre Novinky.cz povedala hovorkyňa strážnikov Markéta Fröhlichová: „Prizerajúce sa deti uviedli, že útočník chlapca zvalil do piesku. Tam ho kopal a následne mu odcudzil mobilný telefón a kľúče od bytu.“

Matka napadnutého chlapca sa vyjadrila, že pravdepodobne ide o otras mozgu, pretože jej syn začal zvracať. Privolaná sanitka previezla chlapca do kladenskej nemocnice.

Prípadom sa zaoberá polícia. „Uvedený prípad prešetrujeme, ale kvôli veku oboch detí k nemu nebudeme zverejňovať žiadne informácie.“ uviedla kladenská policajná hovorkyňa Michaela Nováková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu