Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Romney predčasne oslavoval: Republikáni zverejnili víťaznú stránku!

MITT ROMNEY: Z víťazstva sa tešil aspoň na internete Zobraziť galériu (2)
MITT ROMNEY: Z víťazstva sa tešil aspoň na internete (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Hoci americké prezidentské voľby opätovne vyhral súčasný prezident Barack Obama, štáb jeho konkurenta Mitta Romneyho na chvíľu omylom zverejnil víťaznú internetovú stránku. Romney tak na webe oslavoval svoje víťazstvo a lanáril skúsených profesionálov do nového kabinetu.

"S nadšením sa pozerám do budúcnosti tohto národa. Mojím cieľom je dať Američanom znova prácu," vyhlasoval Mitt Romney na svojej víťaznej webstránke. Problém je, že on voľby nevyhral. Jeho štáb však chcel byť pripravený na všetky okolnosti a preto si do zálohy prichystal aj novú, víťaznú verziu Romneyho volebnej webstránky.

"Ak toho blázna, ktorý klikol na nesprávne miesto už neprepustili, zrejme ho to onedlho čaká," komentoval lapsus technologický server Gizmodo. Ako informoval server politicalwire.com, Romneyovci víťaznú stránku zverejnili v utorok večer Washingtonského času. Romney okrem oslavných výrokov hľadal aj nových ľudí do administratívy, ktorú by ako prezident mohol budovať. Nechýbala informácia o inaugurácii prezidenta Romneyho.

Štáb Mitta Romneyho omylom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: int)

Podľa dostupných informácií si republikáni mohli užívať alternatívnu realitu maximálne niekoľko minút.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu