Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Výherkyňa 101 miliónov vykopla syna na ulicu, keď mal 12!

Angela si ide užívať peniaze s partnerom, jej syn pre ňu nič neznamená
Angela si ide užívať peniaze s partnerom, jej syn pre ňu nič neznamená (Zdroj: Albanpix/PA)

LONDÝN/BRATISLAVA - Britka Angela Dawesová (43), ktorá spolu so svojím milencom Daveom (47) vyhrala v lotérii neuveriteľnú sumu 101 miliónov libier, má poriadne za ušami! Jej syn Steven Leeman (17) totiž novinárom nabonzoval, že ho ako 12-ročného vyhodila aj s jeho otcom z domu a doteraz mu "visí" asi 20-tisíc.

"Práve som sa vrátil zo školského výletu do Francúzska a mama vykopla otca. Keď som sa jej spýtal, prečo to urobila, vyrazila aj mňa," spomína Steven na obdobie pred piatimi rokmi, keď ho matka odvrhla. Podľa jeho slov mu nedovolila zobrať si žiadne CD, DVD nosiče ani počítač a otcove šaty podpálila. Odvtedy sa s ňou mladík nerozprával s výnimkou stretnutia na súde, kedy sa manželia rozviedli.

Jeho rodičia žili v prívese na okraji anglického Wisbechu v grófstve Cambridgeshire. Otec pracoval ako diaľkový kamionista a už vtedy sa viedli reči, že ho manželka podvádza. V tom čase sa už pravdepodobne dala dokopy aj so svojím súčasným partnerom Daveom.

Steven aj matka zostali bývať v jednej dedine, ale pri stretnutí na ulici sa tvári, že je vzduch. "Ako keby som tam ani nebol," hovorí zabudnutý syn.

Odkedy Dawesová získala obrovskú výhru, mladík dúfa, že otcovi vyplatí aspoň tých 20-tisíc libier, ktoré mu stále dlhuje. Po rozvode totiž vybielila spoločný účet, zabrala auto a zmenila si meno, aby nemusela platiť výživné.

"Ak by mi teraz zavolala, ospravedlnila sa mi a ponúkla mi 10 miliónov alebo dokonca všetky peniaze, ktoré vyhrala, tak by som jej neodpustil," dodal na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu