Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Po divokom žúre sa finalistka Big Brother ospravedlnila priateľovi

Silvia sa vo štvrtok v noci odviazala a zvádzala spolubývajúcich v dome Veľkého brata. Zobraziť galériu (4)
Silvia sa vo štvrtok v noci odviazala a zvádzala spolubývajúcich v dome Veľkého brata.

BRATISLAVA/SPIŠSKÁ NOVÁ VES – Temperamentná Silvia Rumanová (21) si po divokom žúre v dome Veľkého brata sype popol na hlavu! Po tom, čo vytriezvela, si zrejme uvedomila, že to vo štvrtok s vyvádzaním "trocha" prehnala.

S niekoľkými spolubývajúcimi sa na divokom žúre náruživo bozkávala, predvádzala erotické tance i striptíz vo vírivke. A to veru jej priateľovi - 31-ročnému Zdenovi Timkovi, ktorý jej lacnú šou sledoval doma v televízii, určite nebolo jedno. Silvia má výčitky svedomia, a preto frajerovi napísala ľúbostný odkaz na stenu domu. Zachráni tým ich 5-ročný vzťah?

Zdeno Timko zo Spišskej Novej Vsi sa nezmôže na slovo. Vyvádzanie jeho priateľky Silvie Rumanovej mu doslova vyrazilo dych. „Jej konanie ma prekvapilo. Keď sa začala bozkávať, priznám sa, nebolo mi všetko jedno,“ súka zo seba zmätené myšlienky mladý muž.

Čiernovlasá čašníčka, s ktorou žije už 5 rokov, predviedla počas štvrtkovej noci v dome Veľkého brata odviazanú erotickú šou. Svojich spolubývajúcich sama názorne učila cigánsky bozk, kulturistu Borisa Prihradského (26) hecovala vzrušujúcim tancom a hore bez sa vykúpala vo vírivke. Orgie zakončila vyhlásením, že by sa hneď vyspala s pol mestom. A aby svojim slovám dodala vážnosť, niekoľkokrát to ešte zopakovala.

Zdeno vystrájanie svojej priateľky ospravedlňuje tým, že Silvia sa rovnako správa aj mimo reality show: "Najmä keď si vyrazí von s kamarátkami. Ona je hravé mačiatko. Keby v Big Brother - Súboj Silvia nebola, celé by to bola jedna veľká nuda,“ myslí si Timko. Ten svoju frajerku denne sleduje nielen v televízii, ale aj na internete.

Čiernovlasú krásku so širokým úsmevom poslal do súťaže o 10 miliónov korún dokonca on sám. „Silvia je mladá a občas ju treba trocha usmerniť. Ale som pripravený na to, že sa môže stať všeličo,“ dodáva muž, ktorý sa kvôli tejto žene pred rokmi aj rozviedol...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu