Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Futbalisti prišli neskoro

Posledná tohtoročná Axe Rise Up Party sa konala u pani Jarmily Zobraziť galériu (13)
Posledná tohtoročná Axe Rise Up Party sa konala u pani Jarmily

Sexi baby z Axe to zase raz poriadne roztočili. Po horúcom lete tentoraz „žúrovali“ u výherkyne letnej súťaže s Axe o najvtipnejšiu fotografiu leta. A hoci dievčatá prišli na párty adekvátne vybavené občerstvením, pani Jarmila mala tiež pripravené menšie pohostenie.

Bývalá učiteľka sa pravidelne zapája do súťaží a toto nie je prvýkrát, keď aj niečo vyhrala. Spolu s ňou sa z jej výhry tešilo aj osem pozvaných hostí.

„Pánov potešili najmä sprchovacie gély,“ prezradilo jedno z Axe dievčat. O darčeky sa však neskôr rozdelili s miestnymi futbalistami, ktorých trénuje manžel pani Jarmily.

„Prišli totiž až po skončení párty. Mali neskorý zápas a nestihli nás. Bolo im to ľúto, pretože sa s nami chceli odfotografovať, ale nakoniec sa potešili aj darčekom,“ uzavrela kráska z Axe.

Chlapci tak síce mali smolu, ale možno nabudúce si už nenechajú ujsť takúto príležitosť. Tú budú mať už čoskoro, keďže Axe budúcu jar uvedie svoju ďalšiu novú vôňu, ktorú budú sprevádzať krásne dievčatá a veľa zábavy, tak ako je to u AXE vždy zvykom. Nechajme sa prekvapiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu