Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nájdi si „dievča na kľúč“!

Axe Twist Party v Košiciach Zobraziť galériu (46)
Axe Twist Party v Košiciach

Aj vy pravidelne chodíte na rôzne párty a radi by ste sa zoznámili s fajn kočkou, no Amorko stále strieľa vedľa? Skúste takú, kde pre vás zoznamovaciu príležitosť pripravia organizátori.

Pri vstupe na divokú AXE Twist párty, ktorá kočuje už od marca po celom Slovensku, dostanete kľúčik, ktorým potom otvárate zámky visiace okolo krkov prítomných slečien. Ak kľúčik zámok rozsvieti, pár vyhrá zaujímavú cenu, no mnohí páni si pochvaľujú túto hru práve ako skvelú príležitosť zoznámiť sa.

Minulý piatok zavítala AXE Twist párty plná horúcich kočiek, skvelej hudby a kvalitnej gogo tanečnej show, do košického klubu Energy Music Hall. Okolo polnoci párty prepadlo sexi komando AXE Angels.

Dievčatá v čiernom latexe, ktorým velí sexi Jana Mináriková, mali za úlohu radiť pánom, ako dobýjať ženské srdcia, no v piatok si aj ony „ obliekli“ zámky a prítomné pánske osadenstvo skúšalo kľúčiky ostošesť.

A či sa niekomu pošťastilo otvoriť zámok aj srdce niektorej z nich? Vieme len, že ďalšiu príležitosť môžete mať aj vy, už 21. mája v Klube CCX v Nových Zámkoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu