Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Bratislava Twist-ovala až do rána!

Axe Twist Party Zobraziť galériu (37)
Axe Twist Party

Sobota večer. V bratislavskom St. Tropéz, to poriadne žilo. Paviel Rochnyak v rozviatej košeli a ďalšie celebritky rozhodli, kto bude patriť medzi sexi mačičky AXE Angels, hral DJ Julo alias Python, v klietke sa vlnili gogo tanečnice a všade voňala nová exkluzívna vôňa od AXE.

Na oficiálnom štarte celoslovenskej šnúry exkluzívnych AXE Twist party sa vo veľkom žúrovalo, bavilo i balilo. Mário Gotti, Paviel Rochnyak, Romana Škamlová a Miro Šmahel vyberali spomedzi finalistiek niekoľkotýždňového hlasovania tie pravé „cice“ do komanda, ktoré sa objaví na každej AXE Twist párty. Slovensko konečne spoznalo 8 AXE Angels, ktoré budú pod krídlami pravého anjela (alebo diablika?) - playmate Jany Minárikovej, celý rok radiť chalanom, ako baliť baby.

Moderátor Peter Novák alias Šarkan poctivo asistoval porote, ktorá sa nevyhla štipľavým otázkam, ani flirtovaniu medzi sebou. Paviel si štebotal s Janou Minárikovou a Mária Gottiho sme prichytili, ako si vymieňa horúce pohľady s Romanou Škamlovou. Romana! Čo by na ten zvodný pohľad povedal tvoj priateľ? Alebo, žeby za to mohla iba nová, neodolateľná vôňa AXE Twist?

Ďalšia AXE Twist párty, na ktorej aj ty môžeš zažiť nadupanú zábavu sa uskutoční v piatok 16.apríla v legendárnom trnavskom klube Relax. Prídu samé sexi baby a nevyhneš sa ani interaktívnym súťažiam, takže relaxovať budeš až doma. AXE Twist párty v Trnave bude skvelá žúrka plná energie a vypečenej hudby. Viac na www.axe.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu